Sales Manager, Stresstech Oy, Jyväskylä

25.09.2023

Sales Manager, Stresstech Oy, Jyväskylä

Haemme Stresstechille myyntipäällikköä vastaamaan kansainvälisten asiakkaidemme myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Toimit esimiehenä asiantuntevalle myyntitiimille, jonka vastuualueena on myynti kansainvälisillä markkinoilla euroopassa ja aasiassa, erityisesti Kiinassa.

Myyntipäällikkönä työskentelet myyntitiimissä, joka vastaa koko myyntiprosessin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä myynnin jälkeisestä tuesta Stresstechin tuotteille, mittausjärjestelmille ja lisävarusteille. Apunasi ovat yrityksen johto ja asiantunteva organisaatio Stresstech tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja toimituksesta asiakkaille. Työpaikkasi sijaitsee Vaajakoskella.

Keskeiset vastuualueet tehtävässä:

• Toimit esimiehenä Stresstesch tuotteiden myynnin vetäjänä. Sinulla on valmentava ote ja aito halu myynnin kehittämiseen.

• Osaat luoda ja tarjota ratkaisuja asiakkaille.

• Jälleenmyyjäverkoston ylläpito, – kehittäminen, ja -kasvattaminen.

• Varmistat että sekä nykyisistä-, että tulevista asiakassuhteista pidetään erinomaista huolta. Suunnittelet yhdessä heidän kanssansa tulevaa esim. tiedottamalla ja tapaamalla heitä, sekä luot ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

• Teet yhteistyötä markkinointi-, tuotekehitys-, tuotanto- ja tuotteiden huolto tiimien kanssa tuotteiden, teknologioiden ja sovellusten määrittelemiseksi ja kehittämiseksi

Vaatimukset tehtävään:

• Tehtävään soveltuva myynnin tai tekniikan, insinööri, amk tai yliopisto koulutus

• Riittävä kokemus myyntitiimin johtamisesta, joka vastaa tuotantolaitteiden myynnistä kansainvälisille teollisuusasiakkaille.

• Kokemus myymisestä jälleenmyyjien kautta, erityisesti Aasiaan.

• Hyvä ymmärrys laadunvarmistuksesta ja NDT-menetelmistä.

• Kokemusta CRM-ohjelman käytöstä asiakassuhteiden hallintaan.

• Hyvät kommunikointitaidot suomi ja englanti, muu kielitaito katosotaan eduksi

• Mahdollisuus matkustaa jopa 30 % työajasta myynti- ja tukitoimintoihin Euroopassa ja Aasiassa.

Stresstechilla tarjoamme sinulle vakituisen työn huipputeknologian parissa nuorekkaassa ja hyvässä työilmapiirissä, missä sinulla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja, sekä mahdollisuus vaikuttaa aidosti omaan työhösi. Palkkauksen lisäksi Stresstech tarjoaa henkilöstöetuja työsuhteeseesi.

Hae tehtävää ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 08.10.2023 mennessä osoitteessa. henkilostopalvelut.sol.fi. Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään. Voit liittää cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä antaa: SOL Henkilöstöpalvelut, Jari Pakarinen, 045 130 9444, jari.pakarinen@sol.fi

Lisätietoja yrityksestämme sekä tuotteistamme: stresstech.com

Stresstech on lähes 40 vuoden ajan tarjonnut ainetta rikkomattomia ja tuhoamattomia testausratkaisuja prosessien ohjaukseen ja laaduntarkastukseen. Tarkastuslaitteet ja avaimet käteen -ratkaisut palvelevat auto-, ilmailu- ja muuta valmistusteollisuutta sekä yliopistoja ja tutkimuslaitoksia. Stresstechin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja sillä on toimistot Saksassa, Yhdysvalloissa ja Intiassa sekä myynti- ja huoltoedustajia ympäri maailmaa.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Alalle soveltuva koulutus

– Osaaminen kansainvälisestä myynnistä

– Englannin kielen taito

– Soveltuva työn tai koulutuksen kautta saatu osaaminen

Ota yhteyttä:

Puhelin: 045 130 9444 Sähköposti: jari.pakarinen@sol.fi Sijainti: Tikkutehtaantie 1

Arvot kantavat