Sesonkityöntekijä kuvanvalmistamoon

15.10.2021

Haemme asiakkaallemme loppuvuodeksi

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

kuvatuotteiden, etupäässä kuvakirjojen ja -kalentereiden valmistukseen sekä käsittelyyn. Työsuhteet ovat kokoaikaisia määräaikaisuuksia, jotka kestävät sopimuksen mukaan viikolle 51.

Kohteessa on tarjolla monipuolisesti eri työtehtäviä. Kuvanvalmistamon tuotannon työtehtäviä ovat esimerkiksi pussitus/pakkaus/lajittelu, lakkauskoneen käyttö, leikkaus, materiaalin syöttö koneeseen, muut painotyöt ja manuaalilaskutus. Työtä tehdään alkuun kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Tilausmäärien kasvaessa joulukuussa joitain työtehtäviä tehdään myös yövuorossa klo 22-06. Työt alkavat porrastetusti marraskuun aikana (Suurin tarve aloitusten suhteen on maanantaina 15.11. ja maanantaina 22.11.).

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulta löytyy tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työtä tehdään mukavasti omissa vaatteissa ja kengissä (esim. lenkkitossut) siistissä ympäristössä huoneenlämmössä.

Työhön sisältyy salassapitovelvollisuus, ja hakijoiden odotetaan pystyvän sitoutumaan työsuhteeseen koko sesongin ajaksi. Toivomme hakijoilta sujuvaa suomen kielen osaamista, koska perehdytykset eri tehtäviin tehdään suomeksi.

Työpaikkana toimii kuvatuotteiden valmistukseen erikoistunut painotalo, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravalla, lähellä Savion juna-asemaa. Kohteessa noudatetaan kuvanvalmistamoita koskevaa työehtosopimusta. Perustuntipalkka on 10,61 e/h, jonka lisäksi maksetaan iltalisää +0,91 e/h klo 14-23 ja yölisää +4 e/h klo 23-06.

Nyt sinulla on tilaisuus hankkia roppakaupalla arvokasta työkokemusta, kun etsimme joulusesongin ajalle uutteria tekijöitä mukavaan työyhteisöön. Jätä hakemuksesi oheisen linkin ja siitä avautuvan sähköisen lomakkeen kautta. Liitä mukaan CV:si. Aloitamme työntekijöiden rekrytoinnin jo hakuaikana.

Arvot kantavat