Siivooja, Valkeakoski

15.07.2022

Etsimme osaavaan joukkoomme Valkeakoskelle

SIIVOOJAA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät erilaisissa kohteissa, kuten esimerkiksi myymälöissä tai toimistoissa. Töitä on tarjolla vaihtelevilla työajoilla 15-37,5h/vko.

Joissain kohteissa oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi, sillä julkiset kulkuyhteydet tiettyihin vuoroihin on haastavia, mutta kauttamme löytyy myös kohteita, joihin pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä.

Työn aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkka: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka pr2 tai pr3 riippuen kohteesta.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Janita Salonen, janita.salonen@nordic.fi

Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Hatanpään valtatie 24

Arvot kantavat