Siivoustyöntekijöitä/Palveluvastaavia Kokkolaan kokoaikaiseen vuorotyöhön Kokkolaan

15.09.2021

Tehdään yhdessä työelämästä 2021 edellistä parempi!

SOLin tavoitteena on tarjota turvallisia työpaikkoja eri työtehtävissä kautta Suomen. Oli työsi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyy molemmat! Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä!

Etsimme Kokkolan alueelle aurinkoisia, suomenkielisiä tekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen Keski-Pohjanmaan keskusairaalaan siivous- ja ruuanjakotehtäviin. Olit sitten jo ammattitaitoa hankkinut tai alalla pidempään ollut, laita rohkeasti hakemus heti! Tarjaomme sinulle turvallisen työsuhteen alan suurimpiin lukeutuvan toimijan alaisuudessa, ja teemme parhaamme, että rakennamme yhdessä arvokkaita ja jokaisen työpanosta arvostavia työpäiviä. Myös Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet kaikki ammattitaitoiset esimiehemme.

Täytä hakulomake huolella , tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: taina.varttila@@sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Arvot kantavat