Silkkipainaja

02.07.2024

Haemme ammattilaista ja alasta kiinnostunutta silkkipainajaa Lainisalo Oy:lle Helsinkiin pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Työssäsi silkkipainat maalattuihin tuotteisiin asiakkaiden toiveiden mukaan erilaisia logoja tai muita aineistoja. Painettavat materiaalit ovat pääasiassa muovi sekä metalli. Työtehtäviisi kuuluu erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten kiillotus, laaduntarkastusta, pakkausta sekä muita maalaamon avustavia tehtäviä. Silkkipainajan tehtävä sopii oma-aloitteiselle ja käsillä tekemisestä nauttivalle. Työtä tehdään päivävuorossa 7-15 maanantaista perjantaihin 37,5h/vk ja käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES (sopimuspalkka).

Arvostamme

– Aiempaa kokemusta ja rutiinia silkkipainajan työtehtävistä

– Tarkkaa ja huolellista työtapaa

– Ongelmanratkaisukykyä ja toimeen tarttuvaa asennetta

– Paineensietokykyä ja joustavuutta

Yleisestä tietoa hakijalle

Lainisalo Oy tunnetaan vaativien komponenttien pintakäsittelyn luotettavana ja hyvämaineisena toimittajana. Lainisalo Oy:lla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen tärkeimmät kulmakivet. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa silkkipainajan työtehtävissä. Työ alkaa määräaikaisuutena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Liitäthän mukaan ajantasaisen CV.n ja palkkatoiveen. Työt alkavat heti oikean löydyttyä tai sopimuksen mukaan!

Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen
Tarjoamme

– Smartum liikuntaetu

– Työterveyshuolto

Ota yhteyttä:

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi Sijainti: Valuraudantie 5

Arvot kantavat