SUMMERTIME KITCHEN WORKERS, FOOD INDUSTRY

20.05.2022

We are looking for employees in Juva

SUMMERTIME KITCHEN WORKERS, FOOD INDUSTRY

At our customer company the food is prepared according to precise recipes, trusting in traditional cooking, respecting the ingredients and the diners – the food that tastes and looks like it is made at home. Our customer company is also specialized in organic food.

In this summerjob, there are different kind of tasks:

– in warm kitchen, where home-cooked food is prepared for grocery store counters or service homes

– in the cold kitchen, where snacks and salads are prepared (temperature is + 6 degrees)

– packing the food to be delivered forward (temperature is + 6 degrees)

The summerwork begins on 23.5. and lasts until 11.8.2022. During this time you will work 8 hours/day from Monday to Friday. The shifts are between 06 – 22 o’clock. The salary in the beginning is 10,68 €/h (in eveningshifts plus 1,93 €/h)

We appreciate the most a good attitude to work in food industry. The teams work together, so the work is easy to learn from teammate. Of course, if you have work experience from similar tasks or if you have education in this field it will be taken into account.

Hygiene passport is obligatory and salmonella certificate required

If you need an accomodation during summer, we can help you to find it

Apply or ask for more information: Minna Kunnari tel. 0404814534 or Katri Lyytikäinen tel. 0406517913

Haemme asiakkaallemme Juvalle

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN KESÄKSI

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan.

Työtä tehtään

– lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin

– kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Työtä on aikavälillä 23.5-11.8.2022 ja työ on kaksivuorotyötä.

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon – meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Työpisteillä tehdään töitä yhdessä, joten työ on helposti opittavissa. Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus. Pakollisena vaatimuksena on hygieniapassi ja tarvittaessa salmonellatodistus

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Minna Kunnari p. 0404814534 tai Katri Lyytikäinen p. 0406517913

Arvot kantavat