Tarjoilija Iso-Syötteelle

17.01.2023

Haluaisitko päästä työskentelemään tunnelmallisessa ravintolassa Iso-Syötteellä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaalla asenteella varustettua TARJOILIJAA!

KIDE-hotellin yhteydessä toimiva ravintola Bistoria tarjoaa herkullisia annoksia italialaisittain. Bistoria on avoinna vuoden jokaisena päivänä tarjoillen aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja illallista. Ravintolalla on upea ulkoterassi ja tunnelmallinen lounge. Bistoria kuuluu ProDine-yhtiöihin. ProDine Oy on nuorekas ja suunnitelmallisesti kasvava ravintolayhtiö, joka tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen työympäristön sekä poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Tuemme urakehitystäsi ja meillä on myös mahdollisuus edetä sekä tehdä työvaihtoa ravintolayhtiön muissa toimipaikoissa.

Tässä työssä pääset työskentelemään arvostetussa ravintolassa monipuolisten tarjoilijan tehtävien parissa. Pääasiallinen työtehtäväsi on alacarte-tarjoilu. Lisäksi pidät yllä ravintolan siisteyttä ja teet vastaanottotyötä. Pääset oppimaan alan huippuammattilaisilta ravintola-alalla menestymisen reseptin ja saat työssäsi täyden tuen koko tiimiltä. Pääset mukaan ennakkoluulottomaan ja ammatistaan ylpeään porukkaan! Työ on kaksivuorotyötä ja työn aloitus on sovittavissa.

Odotamme hakijalta sopivaa koulutusta ja/tai kokemusta tarjoilusta sekä aurinkoista asennetta. Vaadimme työntekijältä voimassa olevaa hygienipassia ja englannin kielen taitoa. Tässä tehtävässä menestyt, jos omaat reippaan ja asiakaspalveluhenkisen otteen työhön!

Lisätietoja työstä saat arkisin kello 8-15 Elliltä puhelimitse 0405302679 tai sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Iso-Syöte

Arvot kantavat