Tekninen kiinteistönhoitaja

05.10.2021

Etsimme ammattilaiskaartiimme asiakapalvelulähtöistä

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan.

Vastaat työssäsi asiakkaamme teknisistä huoltotehtävistä ja työ sisältää runsaasti asiakaspalvelua, viestintää ja ongelmanratkaisua.

Teknisenä kiinteistönhoitajana osaat tehdä LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon liittyviä mittauksia ja tarkistuksia, paikantaa LVI-järjestelmistä yleisimmät toimintahäiriöt ja niiden korjaustarpeet sekä tehdä normaalit LVI-järjestelmien kalusteiden vaihdot. Osaat ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa sekä tehdä tarvittavia säätö- ja ohjaustoimenpiteitä kiinteistön automaatiojärjestelmiin. Kohteessa kuulut ammattitaitoiseen porukkaan, johon kuuluu kiinteistönhoitajia ja sähköasentajia.

Palkkaus perustuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen, mutta on myös osittain sovittavissa valitun henkilön osaamistason mukaisesti. Valitusta henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

– tehtävään soveltuvaa ammattitutkinto.

– hyvää LVI-osaamista ja muuta alan teknistä tuntemusta.

– oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyasennetta.

– tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Jotta viihtyisit porukassamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, henkilöstöedut ja kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä kouluttautumismahdollisuuksia tarpeittesi mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Jan Lehtonen 040 1953684 tai jan.lehtonen@sol.fi

Arvot kantavat