Teollisuuspuhdistajia Raaheen

12.07.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSPUHDISTAJIA Raaheen!

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisten puhdistustöiden parissa teollisuusalueella. Työnkuvaan kuuluu muun muassa pesujen, puhdistusten ja suurtehoimurointien toteuttaminen. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja fyysistä. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys ja pääset kokeneiden työntekijöiden oppiin.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työ on kokoaikatyötä, 40h/vko. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta kaksivuorotyöhön. Työ kestää ainakin 6 kuukautta, mutta työssä on erittäin hyvä mahdollisuus jatkoon. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimämme työntekijä on työturvallisuuteen myönteisesti suhtautuva työntekijä, jolta löytyy C-kortti ja ammattipätevyys. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Etsimämme henkilö on oppimiskykyinen tekijä, joka kykenee fyysiseen työhön. Huomioithan, että työ sijoittuu tehdasympäristöön, joten töitä voidaan tehdä toisinaan ahtaissa, korkeissa tai pimeissä tiloissa. Suomen kielen taito on tässä työssä välttämätön.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan, työt alkavat mahdollisimman pian! Lisätietoja saat Elli Tuomiselta, 0405302679 / elli.tuominen@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 40 530 2679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Raahe

Arvot kantavat