Teollisuustyöntekijä Pieksämäelle

13.09.2021

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäelle 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen

TEOLLISUUSTYÖNTEKIJÄÄ

Asiakkaamme on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut metallien karkaisuun. Suomessa toimipisteitä on Pieksämäellä, Vantaalla ja Tampereella. Vakavarainen yritys joka erikoistumisensa varassa kasvaa tasaisesti.

Työtehtäviin kuuluu metallituotteiden panostusta eli asettelua telineeseen tuotteen jatkokäsittelyä varten. Työhön saa hyvän perehdytyksen.

Tehtävään ei ole koulutus- tai kokemusvaatimuksia, mutta aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi. Toivomme ennen kaikkea, että olet tarkka, motivoitunut ja reippaalla työotteella varustettu hakija. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, työaika ja työn kesto määrätyvät asiakkaamme tarpeen mukaan. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Vuokratyön kautta voi olla mahdollisuus rekrytoitua myös vakituiseen työhön – jos kiinnostut alasta, se voi hyvinkin johtaa pidempään työsuhteeseen.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätähtän hakemuksesi, jossa kerrot lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan / sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja arkisin 9-15 Kimmo Jakosuo 040 832 8476 kimmo.jakosuo@sol.fi

Arvot kantavat