Tiiminvetäjiä

11.10.2021

TIIMINVETÄJIÄ ASIAKASPALVELUUN POSTIPAKETTIEN NOUTOPISTEILLE

Nyt tarvitaan tulevaan joulusesonkiin pukin pikku apulaisia!

Työpaikkana toimii joulusesonkia varten pystytettävä Postin palvelupiste, josta asiakkaat voivat noutaa postipakettejaan. Toimit tiimisi lähiesimiehenä ja osallistut käytännön työhön palvelupisteellä. Huolehdit että palvelupisteen arki rullaa sujuvasti ja asiakaspalvelu pelaa. Työ pitää sisällään jonkin verran kuorman purkua ja hyllyttämistä, mutta ennen kaikkea kyse on asiakkaiden palvelemisesta.

Kyseessä on sesonkityö ja työt alkavat marraskuun loppupuolella kestäen alkuvuoteen 2022. Työajat sijoittuvat arkena sekä lauantaina 10 ja 20 väliselle ajalle. Sunnuntaisin palvelupisteet ovat auki 10-16. Työvuorojen pituus vaihtelee 6-8 tunnin välillä. Palkkaus on sopimuspalkka.

Tässä työssä pääset palvelemaan ja auttamaan asiakkaita joulukiireiden keskellä. Tehtävässä tärkeintä on iloinen asiakaspalveluasenne. Palvelethan asiakkaita sujuvasti suomeksi, myös englannin kielen taito on eduksi. Edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme käyttäen oheista linkkiä. Muista liittää mukaasi CV. Hakijoita käymme läpi jo hakuaikana.

Jos heräsi kysyttäävää, laita viestiä osoitteeseen elisabeth.porkka@sol.fi

Tehdään iloinen ja onnistunut Joulu yhdessä!

Arvot kantavat