Toimistotyöntekijä Jorvi

16.09.2022

Haemme Jorvin sairaalaan toimistotyöntekijöitä

Psykiatrian poliklinikalle sekä Plastiikkakirurgian vuodeosastolle

Työtehtäviin kuuluu mm. potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, hoidon- ja ajanvarauksia, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua, potilasohjausta sekä muita yleisiä toimistotehtäviä, kuten esimerkiksi asiakirjojen käsittelyä. Poliklinikalla työskentely tapahtuu arkipäivisin ja vuodeosastoilla tehdään 2-vuorotyötä aina arkisin ja viikonloppuisin.

Terveydenhuollon osaamisen ja potilastietojärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin on kattava muutaman viikon perehdytys. Tähän viitaten toivomme, että hakija on kiinnostunut tekemään työtä esimerkiksi tulevan 6 kk:n ajalla. Taustasi voi siis olla monimuotoinen, mutta eduksi on, jos sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelusta, toimistotyöntekijän tehtävistä tai yleisesti terveydenhuollon alalta.

Hakijalta odotamme:

– perustason tietoteknisistä osaamista

– halua oppia ja omaksua uusia järjestelmiä

– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä

– tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa

Tarjoamme:

Voimme tarjota sinulle mielekkään työskentelykohteen terveydenhuollon parissa, ammattitaitoiset esihenkilöt ja mukavat työkaverit. Lisäksi tarjoamme mm. liikuntaedun, työterveyshuollon sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Palkan maksamme KVTESin mukaan, tuntipalkka 13,02€/h. Lisätietoja tehtävästä karoliina.kyyro@sol.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– suomen kielen taito

– englannin kielen taito

– asiakaspalveluhenkisyys

– paineensietokyky

– organisointikyky

– priorisointikyky

Tarjoamme

– Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

– Smartum-Liikuntaetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 40 158 0359 Sähköposti: karoliina.kyyro@sol.fi Sijainti: 02740

Arvot kantavat