Trukkikuski Honkarakenteelle Karstulaan

13.05.2022

Viihdytkö trukin ratissa? Haluaisitko päästä työskentelemään vilkkaassa tehdasympäristössä, osaavassa porukassa?

Etsimme Trukkikuskia Honkarakenteelle Karstulaan

Työtehtävänäsi on suurien massojen liikuttelu 18 tonnin pyöräkuormaajalla ja 17 tonnin mastotrukilla. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä. Osaaminen ERP- järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on reipas asenne ja halu oppia uutta. Edellytämme hakijalta huolellisuutta ja sinnikkyyttä, sillä esimerkiksi tehtävään kuuluvan lähtevän tavaran lastaaminen autoon vaatii näkemystä miten eri materiaalit ja eri kokoiset ja hyvinkin suuret paketit on lastattava, niin että ne kestävät kuljetuksen ehjänä ja tila on käytetty tehokkaasti.

Palkkauksessa on käytössä hirsitaloteollisuuden tes, tässä tehtävässä tehdaskohtainen palkka on 14-17 €/h riippuen hakijan osaamistasosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin kahdessa vuorossa klo 6.00-14.30 ja 14.30-23.00. Olethan kuitenkin valmis tekemään tarvittaessa töitä viikonloppuisin ja kolmessa vuorossa

Honka-brändillä toimiva Honkarakenne on laadustaan ja innovaatioistaan tunnettu hirsitalovalmistaja, jota ajaa eteenpäin tahto edistää hyvää ja luonnollista elämää. Honkarakenne valmistaa hirsitaloja ja yksilöllisiä puutaloja laadukkaimmasta suomalaisesta massiivipuusta Karstulan tehtaalla – 60 vuoden, yli 85 000 toimitetun talon ja lukuisten innovaatioiden tuomalla kokemuksella. Honka on välittävän ja vastuullisen ihmisen valinta aikakaudella, jolloin elämisen ja asumisen laadulla on todella paljon merkitystä.

Honkarakenteen intohimona on rakentaa luonnon parhaista raaka-aineista kestäviä taloja, joissa ihmiset asuvat ja voivat paremmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 Minna Kunnari 040 481 4534, minna.kunnari@sol.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti ja liity mukaan aurinkoiseen joukkoomme!

Arvot kantavat