Tuotannontyöntekijä Hansaprintille Turengin tehtaalle

05.08.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hansaprint Oy:lle tuotannon työntekijää Turengin tehtaalle.

Hansaprint on visuaalisen kommunikoinnin, markkinointilogistiikan, suoramarkkinoinnin ja heatset-painamisen moniosaaja. Hansaprintin Vantaan yksikkö on suurkuva-alan erikoisosaaja, joka palvelee sisustamisen, markkinoinnin, brändäyksen ja lavastamisen tarpeissa. Vantaan tuotanto siirtyy Turenkiin vuoden 2022 aikana. Hansaprint on osa TS-Yhtymä-mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa.

Hansaprint Turenki on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. myymälämarkkinointia, kirjoja, tulostettuja sisustusratkaisuja sekä promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta ja turvapainotuotteita sekä edellisiin liittyviä palveluita. Tehtaalla työskentelee noin 50 henkilöä.

Nyt on haussa työntekijä suurkuvatuotannon tulostuksen ja jälkikäsittelyn monipuolisiin tehtäviin.

Emme edellytä uudelta työntekijältä aikaisempaa työkokemusta juuri tästä työnkuvasta. Media- ja painoalan työkokemus sekä graafisen alan tuntemus ovat luonnollisesti eduksi ja hyödyksi tehtävässä menestymisessä. Työnkuva suurkuvatuotannon jälkikäsittelyn/ tulostuksen ja keräilyn suunnittelun osa-alueilla tulee muotoutumaan valitun henkilön kokemuksen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan. Asiakasyrityksemme antaa koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Palkkaus tehtävässä tulee menemään media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on pääosin 2-vuorotyötä, työaika klo 7.00–15.00 ja klo 15.00–23.00, maanantaista perjantaihin. Turengin tehtaan sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin olisi suotavaa, mikäli et satu asumaan tehtaan lähellä.

Tehtävän kuvaus / haemme:

– tulostus/ jälkikäsittelyoperaattoria

Edellytämme hakijoilta:

– asennetta, jossa töiden hoitaminen sovitusti ja asiakaslähtöisesti on ykkösasia

– oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua kehittää omaa osaamista, työympäristöä ja tehokkuutta

– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun

– luottokelpoisuutta ja suostumusta turvaselvityksen tekemiseen tarvittaessa

Tarjoamme:

– kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

– mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä tulevien työtehtäviesi ammattilaiseksi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Tehtävään valitut työntekijät tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Julia Niemelä, p. 050 598 84 60 ja julia.niemela@nordic.fi sekä Karoliina Kyyrö, p. 050 9115600 ja karoliina.kyyro@nordic.fi.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: julia.niemela@nordic.fi Sijainti: Painotie 5

Arvot kantavat