Tuotantoapulaisia, osa-aikainen, Tampere

04.08.2022

Haemme asiakkaallemme lehtipainoon tuotantoapulaisia Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tuotanto- ja pakkaustöitä. Työssäsi toimit koneenhoitajien apuna ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lehtien vastaanotto, niputtaminen, ja pakkaus.

Alan työkokemuksen lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen erilaisista tuotanto- ja varastotöistä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin reipas ja positiivinen asenne, ripeä työote, joustavuus ja halu oppia uutta sekä valmius fyysiseen työhön.

Töitä tehdään osa-aikaisesti vaihtelevilla työtunneilla, joten työ sopii hyvin myös esimerkiksi etäopiskelijoille ja lisätyötä etsiville. Omaan viikoittaiseen työmääräänsä pystyy itse vaikuttamaan. Työvuoroja on tarjolla aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Palkka määräytyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten olethan nopea!

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön, mutta se on sinulle hyödyksi.

Mitä tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden kehittää tuotantotyötaitojasi

– Vapauden vaikuttaa omaan työviikkoosi

– TES-mukaisen palkan

Mitä odotamme sinulta:

– Joustavuutta

– Ripeyttä, sekä positiivista työotetta

– Valmiutta fyysiseen työhön

– Suomen kielen taitoa

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme. Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Emma Botha, emma.botha@nordic.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa [www.nordic.fi](http://www.nordic.fi/) ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: emma.botha@nordic.fi Sijainti: Hatanpään valtatie 24, Tampere

Arvot kantavat