Tuotantokoneiden puhdistamiseen työntekijöitä

28.07.2022

Etsimme teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneelle asiakkaallemme Taboxille

TUOTANTOKONEIDEN PUHDISTAMISEEN yhteensä 15 tekijää

Työ alkaa elokuun alkupuolella / puolivälissä ja arvioitu kesto on lokakuulle. Kyseessä on metalliteollisuuden vaurioituneiden tuotantokoneiden kunnostusta. Työpiste on projektin ajan pysyvä Jyväskylän kaupunkialueella. Pääset työskentelemään osaksi ammattitaitoista porukkaa. Sinulta odotamme ennenkaikkea ahkeraa ja reipasta asennetta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista.

Miksi tähän kannattaa tarttua? Tabox on vahvassa kehitysvaiheessa oleva yritys, joka osaa arvostaa ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista vaativampiin tehtäviin (oppisopimus/insinööriopinnot). Voi siis olla, että tätä kautta pääset myös kasvavaan vakiporukkaan mukaan.

Haluamme antaa asiakasyrityksen työnjohdolle rauhan keskittyä omaan työhönsä ja hoidamme rekryprosessin alkuosan ja siksi yhteydenotot on keskitetty meille. Lopullisen valinnan tekee tuleva työnjohtosi. Työsuhteen ehdot käydään läpi haastattelussa ja kuulet tarkemmin yrityksen taustoista ja antaessasi luvan, tiedot laitetaan eteenpäin. Palkan määrittelee asiakasyritys osaamisesi mukaan, palkkahaitari on 10 – 15 €/h, avustavissa tehtävissä alkaen 10 €/h + tes lisät ja osaamisen mukaan siitä ylöspäin. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Arvostamme

– koulutusta tai kokemusta teollisuuden alalta, esim kone- ja metalliala tai sähkö- tai tietotekniikka

– aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta

– hyvää asennetta työtä kohtaan

– hyvää fyysistä kuntoa

– sinnikkyyttä työskennellä rutiininomaisen työn parissa

– työturvakortti

Halutessasi pystymme tarjoamaan myös viikonlopputöitä arkipäivien lisäksi.

Tämä työ sopii loistavasti esimerkiksi välivuotta viettävälle lukiosta valmistuneelle tai juuri ammattikoulusta päässeelle ahkeralle nuorelle. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haastattelukutsu voi tulla jo piankin hakemuksen jättämisen jälkeen

Lisätietoja arkisin klo 10-15 Eemeli Saastamoinen p. 0406749590

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406749590 Sähköposti: eemeli.saastamoinen@sol.fi Sijainti: Yliopistonkatu 28 A, Jyväskylä

Arvot kantavat