Tuotantoon osallistuva sähköasentaja

12.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

SÄHKÖASENTAJAA

Työnkuvaan kuuluvat sekä erilaiset sähkö- ja kunnossapitotyöt että itse tuotantotyö. Työ sisältää esimerkiksi laitteiden huoltoa ja vianetsintää sekä korjausta. Myös muita kunnossapidon tehtäviä voidaan tehdä osaamisen mukaisesti/osaamisen kasvaessa. Lisäksi osallistutaan normaaliin tuotantotyöhön, kun kunnossapidon työt sen sallivat.

Edellytämme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvittavan perusosaamisen lisäksi edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta ja huolellisuutta. Hyvä fyysinen kunto sekä voimassa olevat kortit ja sertifikaatit ovat eduksi.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat toistaiseksi (vakituinen): asiakkaamme rekrytoi soveltuvan työntekijän kirjoilleen työsuhteen jatkuttua sovitun mukaisesti. Palkkaus TESin / sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta työllistyä kauttamme, jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen hakulinkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella! Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.

Arvot kantavat