Tuotantotyöntekijä

27.09.2021

Haluaisitko päästä tekemään kotimaisia ovia suomalaisiin koteihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuulle tuotantotyöntekijöitä ovien pakkaukseen!

Sesongin jatkuessa etsimme lisää vahvistusta Kaskipuun tuotantotiimiin. Tuotannossa työtehtäviin sisältyy erilaisia ovituotannon tehtäviä, kuten lasitusta, ovien varustelua, tiivisteiden laittamista ja pakkaamista. Etsimme juuri nyt vahvistusta ovien pakkaukseen. Työpaikka sijaitsee Ylikiimingissä. Töitä on arkisin maanantaista perjantaihin ja työ on kaksivuorotyötä.

Etsimme hyvää asennetta ja kiinnostusta alan tehtäviin, sillä työtehtäviin tarjotaan kattava ja huolellinen perehdytys. Pakkaustehtävät vaativat huolellisuutta ja tarkkuutta ja odotamme hakijalta myös reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen ja kokemuksen tuotantotöistä. Myös kokemus työkalujen käytöstä katsotaan eduksi. Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan!

Jos sinulle jäi kysyttävää, minut tavoittaa arkisin kello 8-16 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

Arvot kantavat