Tuotantotyöntekijä

22.01.2022

Etsimme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ puupakkaustuotantoon suomalaiseen suuryritykseen Ouluun! Tässä työssä asenne ja motivaatio ratkaisevat – hae siis rohkeasti!

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön vakavaraisessa yrityksessä ja mukavan työporukan, jonka kanssa hommat luistaa. Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisten puupakkaustuotteiden valmistus- ja pakkaustehtävissä. Tärkeimmät työkalusi ovat nippusaha ja rullanaulain. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus vaihdella työtehtäviäsi – lisäksi saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työtä tehdään päivävuorossa ja palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työpaikka sijaitsee Haukiputaalla, jonne pääsee hyvin kulkemaan myös bussilla.

Tähän työhön etsimme ennen kaikkea hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä. Sinun ei tarvitse olla tuotantotyön ammattilainen, vaan halulla oppia ja kehittyä työssä pääset pitkälle. Aiempi kokemus tuotantotöistä, rakennusalan töistä tai vaikka kotona tehdyistä remppahommista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta kaikenlaisesta käsillä tekemisestä.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 9-15 numerosta 040 6625 291 / Jenna Jaurakkajärvi ja sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

SOL Henkilöstöpalveluilla työskentely on mukavaa ja mutkatonta! Tarjoamme työntekijälle kätevän sovelluksen, jonka kautta työvuorot on helppo merkata. Asiakaspalvelumme on auki 24/7 ja saat tarvittaessa apua yötä päivää.

Arvot kantavat