Tuotantotyöntekijä

23.09.2021

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä? Etsimme nyt hyvällä asenteella ja fyysisellä kunnolla varustettuja, tuotantotyöstä kiinnostuneita työntekijöitä työskentelemään huippuporukkaan! Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan syksyn aikana. Etsimme tehtävään pitkäaikaisia työntekijöitä. Tarjolla on niin päivätyötä kuin kolmivuorotyötäkin.

Tehtäviisi kuuluu puupakkaustuotteiden kokoonpanotehtävät. Tässä työssä tärkein työvälineesi on paineilmanaulain, joten toivomme, että työkalut pysyvät käsissäsi. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Etsimme itsenäisellä, reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettuja henkilöitä. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta juuri tämänkaltaisista tehtävistä ja pärjäät innokkudella ja hyvällä oppimiskyvyllä. Luonnollisesti kokemus tuotantotöistä tai rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden työskennellä vaihtelevassa tehtävässä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen ilta- ja yövuorolisineen.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Arkisin klo 9-15 tavoitat minut numerosta 040 6625 291 / Jenna Jaurakkajärvi ja sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Arvot kantavat