Tuotantotyöntekijä

24.09.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan pikaisella aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät ovat tavanomaisia tuotantotyötehtäviä alumiinituotannon sesongissa. Sesonki kestää arviolta 1-2 kuukautta ja tämän jälkeen pyritään sijoittamaan sesonkityöntekijöitä heidän kiinnostuksen ja osaamisen mukaan muihin tehtäviin.

Odotamme hakijoilta vähintään kohtalaista fyysistä kuntoa ja hyvää asennetta työn tekemiseen. Työturvallisuuskortti ja ajanmukaiset IT-taidot katsotaan eduksi.

Toivomme löytävämme oma-aloitteisen, joustavan ja tunnollisen työntekijän, jolta löytyy myös joustavuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Pienehkössä yksikössä kaikki osallistuvat kaikkeen eikä työtehtäviä aina pääse valikoimaan. Työ vaatii ajoittain myös hyvää rutiininsietokykyä.

Edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuorossa. Työt alkavat lokakuun alussa eli hyvin nopeasti. Työtä on aluksi tarjolla 1-2 kuukauden määräaikaisessa sesongissa n. 40 h/vko. Työtä tehdään ma-pe. Työajoista ja työpaikan sijainnista johtuen oma auto on käytännössä välttämätön.

Mikäli kiinnostuis paikasta, jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.

Arvot kantavat