Tuotantotyöntekijä laaduntarkkailuun

27.06.2022

ETSIMME TAMPEREELLE TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ LAADUNTARKKAILUUN

Asiakkaamme tilat sijaitsevat Tampereen Multisillassa. Heillä on avoinna tuotantotyöntekijän työ laaduntarkkailun ja varastotyön parissa. Asiakkaamme valmistaa kankaita, huopia ja viiraa paperikoneisiin. Raskaat tuoterullat pakataan isoihin puulaatikoihin siltanosturin avulla. Pakkaamisessa käytetään avuksi sahoja ja naulaimia. Muina työtehtävinä on varastotyö. Trukilla ajo kuuluu työtehtäviin, jos siitä on aiempaa kokemusta.

Töitä on tarjolla viikoilla 29 ja 30 ja tämän jälkeen töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi sairastapauksissa ja kiireapulaisena. Työaika on arkisin klo:6-14 ja palkkaus on alan TES mukainen. Tehtävään annetaan perehdytys.

Edellytämme hakijalta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä onnistumisessa, sillä työ sisältää paljon nostelua. Aikaisempi kokemus rakennus-, varasto- ja teollisuusalan tehtävistä katsotaan eduksi.

Vaadimme työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä työturvallisuuden vuoksi.

Mikäli kiinnostuit, niin hakeminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja viimeistään viikolla 29.

Kysyttävää? Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Arvot kantavat