Tuotantotyöntekijä puhdistuslinjalle Pirkkalaan

27.02.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme Pirkkalaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ ILTAVUOROIHIN

Työssäsi tuotantotyöntekijänä huolehdit asiakkaan ja heidän asiakkaidensa tuotteista puhdistus- ja desinfiointilinjalla. Tuotteet puhdistetaan linjalla koneiden avulla, testataan niiden toimivuutta sekä suoritetaan mahdollisesti yksinkertaisia huoltotöitä. Vastaat osaltasi laatutavoitteiden täyttymistä. Olet osa pientä, mutta mukavaa tiimiä.

Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei välttämättä tarvita, mutta reipas ja työhön tarttuva asenne sekä uuden oppimishalu ja -kyky on tärkeää. Lisäksi työssä menestyäksesi tulee sinulla olla hyvät tietotekniset taidot, sillä osana työtä kirjaat työssäsi havainnoimia asioita asiakkaan järjestelmään. Toivomme myös, että omaat hyvän asiakaspalveluasenteen, sillä työssä olet välillä yhteydessä myös suoraan asiakkaaseen tuotteiden osalta sähköpostilla tai puhelimitse.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkureittien varrella Pirkkalassa ja työtä tehdään pääosin arkisin iltavuorossa (22,5h/vko), joten omaa autoa et välttämättä tarvitse töihin päästäksesi. Työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toista työtä tekevälle, työvuoroihin voi jonkin verran vaikuttaa itse.

Työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta ja palkkaa maksetaan sopimuksen mukaan, noin 12€/h. Työn aloitus pikaisesti, ihannetilanteessa pääset aloittamaan viimeistään maaliskuun lopussa. Aluksi saat tiiviin perehdytyksen työhösi, jotta voit hoitaa sitä itsenäisesti.

Me tarjoamme sinulle:

– Monipuoliset työtehtävät ja mukavan tiimin

– Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja taitojasi tuotantotyössä mielenkiintoisten tuotteiden parissa

– Töitä koko kevääksi ja kesäksi sekä säännöllisen työrytmin

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu määräaikaiseen, noin kuuden kuukauden vuokratyösuhteeseen SOL Henkilöstöpalveluiden kautta ja töitä on aina kolmena iltana viikossa.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tästä työstä antaa SOL henkilöstöpalveluiden Emma Botha puh. 050 911 0755 (etunimi.sukunimi@sol.fi).

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 911 0755 Sähköposti: emma.botha@sol.fi Sijainti: Pirkkala

Arvot kantavat