Tuotantotyöntekijä Vierumäki

26.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Vierumäelle sahateollisuuteen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluu sahauslinjaston hoito- ja laadunvalvontatehtävät. Tarvittaessa vianhaku ja pienet huoltotyöt linjaston toiminnan varmistamiseksi. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan riittävä perehdytys. Tässä ripeätahtisessa työssä pärjäät pitkälle jo hyvällä asenteella ja halulla oppia uutta.

Edellytämme työnhakijalta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Siedät rutiininomaista työtä meluisessa ja pölyisessä työympäristössä. Omaat hyvän fyysisen kunnon, koska käsiteltävä tavara on painavaa ja työ liikkuvaa seisomatyötä. Huomioithan lisäksi, että kyseessä on savuton työpaikka!

Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin, joten oma auto on eduksi työmatkoja ajatellen. Asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä Työsuhde aluksi määräaikaisena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten älä suotta aikaile hakemuksesi kanssa. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme käsittele erikseen vaan käytäthän ohessa olevaa hakulinkkiä.

Lisätietoja: kalle.puolakka@sol.fi

Arvot kantavat