Tuotantotyöntekijöitä niputuskoneelle

11.05.2023

ETSIMME TYÖNTEKIJÖITÄ OPERAATTORIN TYÖHÖN TAMPEREEN MULTISILTAAN!

Oletko kiinnostunut kesätöistä keikkatöiden parissa? Oletko nopea ja kiinnostunut rutiininomaisesta työstä?

Operaattorin työhön kuuluu mainosten syöttämistä niputuskoneeseen. Työhön sisältyy myös muita operaattorin töitä, kuten lajittelua ja tavaroiden nostelua rullakoihin. Kyseessä on keikkatyö, jossa vuorot varataan itse mobiilisovelluksesta viikoksi eteenpäin. Vuorojen määrät vaihtelevat tuotannon määrien mukaan.

Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan aamussa (klo 6-14), illassa (klo 14-22) ja yössä (klo 22-6). Töitä on tarjolla myös viikonloppuisin.

Toivomme hakijalta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa ja työhön tarttuvaa asennetta. Työssä onnistumisessa auttaa myös ripeä ja näppärä työote, kyky suoriutua rutiininomaisesta työstä sekä hyvä fyysinen kunto. Aiempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Järjestämme työhön kattavan perehdytyksen.

Vaadimme hakijalta täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana. Hyville työntekijöille on töitä tarjolla myös kesän jälkeen. Palkkaus ja lisät PAU:n Viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimuksen mukainen. Aloittavan työntekijän palkka on 12,60€ tunnissa.

Kiinnostuitko? Hae työhön klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Liitäthän mukaan CV:n ja/tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta markus.marnela@sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: markus.marnela@sol.fi Sijainti: Multisilta

Arvot kantavat