Tuotantotyöntekijöitä Nokian alueelle

24.05.2023

Houkutteleeko uusi työ tuotannossa?

Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteisia, tarkkoja ja teollisuudesta kiinnostuneita työntekijöitä tuotantoon Nokian alueelle.

Työ sisältää mm. erilaisten tuotantokoneiden käyttöä, laadun varmistusta, tavaran siirtoa ja varastointia trukkia käyttäen sekä muuten fyysisesti raskaita työtehtäviä. Fyysisyyden lisäksi, työ on nopeatempoista ja tarkkuutta vaativaa. Perehdytyksen jälkeen työssä menestyminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, jotta kommunikointi tehdasympäristössä luonnistuu.

Työssä eduksi on mm. hyvät kädentaidot sekä kokemus esim. autojen/mopojen rassauksesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja uuden oppimisen halu. Työssä pärjää myös ilman aikaisempaa kokemusta alalta hyvän perehdytyksen avulla.

Avoimia paikkoja on sekä kokoaikaisiin, että keikkaluontoisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorossa, joten valmius aamu-, ilta- ja yövuoroihin tulee olla. Työt alkavat perehdytyksellä sovittaessa ja valitut henkilöt tulevat työllistymään vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa työntekijöilleen Smartum-liikuntaedun 6kk työsuhteen jälkeen (työtunteja vähintään 15h/vko).

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä käytettävyydestäsi. Liitäthän hakemukseen CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluilta:

Milja Iivonen, milja.iivonen@sol.fi puh. 050 320 3992

Niina Vuoksi, niina.vuoksi@sol.fi, puh. 050 411 1878

Voit myös lähettää tekstiviestin puhelinnumeroomme, niin otamme sinuun yhteyttä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen, määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0503203992 Sähköposti: milja.iivonen@sol.fi

Arvot kantavat