Tuotantotyöntekijöitä Oplax Oy:lle Mikkeliin

21.04.2022

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Oplax Oy:lle reippaita ja tehokkaita tuotantotyöntekijöitä Mikkeliin!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kuormalavojen kokoonpanotehtävät. Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on asenne kohdillaan ja halua oppia uutta. Eduksesi on myös, jos sinulla on trukin käyttökokemusta ja/tai työturvallisuuskortti, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Tulet käyttämään päivittäin erilaisia käsityökaluja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Pääset kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi hyvässä porukassa luotettavassa ja ammattitaitoisessa yrityksessä!

Työt pääset aloittamaan heti kuin mahdollista ja työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun. Mahdollisesti työt voivat jatkuva myös tämän jälkeen. Palkkaus on puusepänteollisuuden tes:n mukainen.

Oplax valmistaa lavoja Torniossa ja Mikkelissä. Yhteensä Tornion ja Mikkelin kuuden linjan kapasiteetti on yli 2 miljoonaa kuormalavaa vuodessa. Tuotantoyksiköissä työskentelee noin 60 kuormalavatuotannon huippuammattilaista. Asiakasyrityksemme toimivat mm. paperi-, kartonki-, elintarvike-, rakennus-, kone-, elektroniikka- ja kemianteollisuudessa. Myös kaupan ala ja logistiikka ovat keskeisiä asiakkaitamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Janika Pasaselta arkisin klo 9-11 ja 13-15 välillä, puh. 040 142 5776 ja sähköpostitse janika.pasanen@sol.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian!

Arvot kantavat