Tuotantotyöntekijöitä Oplax Oy:lle Tornioon

26.05.2023

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Oplax Oy:lle reippaita ja tehokkaita tuotantotyöntekijöitä Tornioon!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kuormalavojen kokoonpanotehtävät. Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on asenne kohdillaan ja halua oppia uutta. Eduksesi on myös, jos sinulla on trukin käyttökokemusta ja/tai työturvallisuuskortti, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Tulet käyttämään päivittäin erilaisia käsityökaluja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Pääset kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi hyvässä porukassa luotettavassa ja ammattitaitoisessa yrityksessä!

Työt pääset aloittamaan viikolla 21 ja töitä on tarjolla ainakin viikolle 37 saakka. Mahdollisesti työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Palkkaus on puusepänteollisuuden tes:n mukainen.

Oplax valmistaa lavoja Torniossa ja Mikkelissä. Yhteensä Tornion ja Mikkelin kuuden linjan kapasiteetti on yli 2 miljoonaa kuormalavaa vuodessa. Tuotantoyksiköissä työskentelee noin 60 kuormalavatuotannon huippuammattilaista. Asiakasyrityksemme toimivat mm. paperi-, kartonki-, elintarvike-, rakennus-, kone-, elektroniikka- ja kemianteollisuudessa. Myös kaupan ala ja logistiikka ovat keskeisiä asiakkaitamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Jukka-Pekka Lukkarilalta sähköpostitse jukka-pekka.lukkarila@sol.fi tai puhelimitse 0400355783. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä:

Sähköposti: janne.maatta@sol.fi

Arvot kantavat