Tuotantotyöntekijöitä Oplaxille Mikkeliin, kesätyö

20.03.2023

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

Etsimme Oplaxille Mikkeliin kesätyöntekijöitä tuotannon työtehtäviin.

Oplax on yksi Suomen suurimmista teollisista lavanvalmistajista. Oplaxilla on kaksi toimipistettä joista toinen sijaitsee Torniossa ja toinen Mikkelissä. Lavat valmistetaan suomalaisesta puusta standardien tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Haemme Mikkelin toimipisteelle kesätyöntekijöitä tuotantoon huhti-toukokuusta elo-syyskuuhun. Tuotannon tehtäviin kuuluu raaka-aineiden täyttö linjastolle, auttavat kunnossapitotyöt ja linjan asetteen teot. Aiempaa kokemusta ei odoteta. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, innokas tekemään ja haluaa oppia uutta. Eduksesi on aikaisempi kokemus koneiden ja työkalujen käytöstä sekä trukilla tai pyöräkuormaajalla työskentelystä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamu- ja iltaviikkoina (06:00-14:00 ja 14:00-22:00). Palkkauksessa noudatamme puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi / 040 674 9590. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla!

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406749590 Sähköposti: eemeli.saastamoinen@sol.fi Sijainti: Mikkeli

Arvot kantavat