Tuotantotyöntekijöitä, Purso Oy, Nokia

01.08.2022

VAKITUISIA KOKOAIKAISIA TEKIJÖITÄ TUOTANTOTYÖHÖN NOKIALLE!

Haemme asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle useita vakituisia tuotantotyöntekijöitä alumiiniprofiilin pintakäsittelylinjoille anodisointiin. Valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Purson omille kirjoille.

Purso tarjoaa työntekijöilleen vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä teknologiateollisuuden työehtosopimuksen työnvaativuusryhmä 4:n mukaisen palkkauksen. Kokoaikaisena työntekijänä täydet tunnit ovat taatut!

Mitä tarjoamme sinulle:

– Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä

– Ammattitaitoiset ja mukava työkaverit

– Tessin mukaisen palkan

Aiempaa kokemusta ei työssä vaadita, sillä Purso perehdyttää kaiken tarpeellisen! Toki, kokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne, reipas työote sekä halu tehdä töitä ja oppia uutta! Työ on 3-vuorotyötä, joten hakijoilta odotetaan valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa.Lisäksi tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen sekä täysi-ikäisyyttä. Ellet asu tehtaan vieressä, niin auto on välttämätön työpaikan sijainnista johtuen.

Mitä odotamme sinulta:

– Hyvää asennetta ja reipasta työotetta

– Valmiutta vuorotyöhön

– Työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen

– Täysi-ikäisyyttä

– Autoa, ellet asu tehtaan vieressä

Työ sisältää alumiiniprofiilin pintakäsittelylinjalla työskentelyä. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työtä tehdään paljon seisten ja nosteluja tehden. Tehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä töitä, joissa käytetään puoliautomaattikoneita. Töitä tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat eduksi.

Eduksesi katsotaan:

– Kokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöistä

– Hyvä fyysinen kunto

– Tiimityöskentelytaidot

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydettyä vakituisella työsuhteella Purson kanssa.

KIINNOSTUITKO? Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme. Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Sofia Hakamäki, p. 050 453 3995 / sofia.hakamaki@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!
___

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Alumiinitie 1

Arvot kantavat