Tuotantotyöntekijöitä sahateollisuuteen Toivakkaan

17.01.2022

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

Etsimme puunjalostusalan asiakkaallemme Toivakkaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

sahalle ja höyläämöön!

Yrityksen palveluihin kuuluu sahatavaratuotannon lisäksi jatkojalostaminen höyläämössä. Asiakaskuntaan kuuluu talotehtaita, rakentajia ja tukkuliikkeitä. Tuotteita menee myös vähittäismyyntiin sekä vientimarkkinoille.

Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on asenne kohdillaan, hyvä fyysinen kunto ja halua oppia uutta. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta tehdä kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Pääset aloittamaan työt tilanteesi mukaan alkuvuoden aikana. Vuokratyö antaa sinulle hyvän kanavan työllistyä suoraan asiakasyritykseen! Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen ilta- ja yövuorolisineen, ja alan työkokemus tietysti huomioidaan palkkauksessa.

Haastattelemme jo hakuajalla, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-15 Katrilta puh. 0406517913 ja Minnalta puh. 0404814534.

Arvot kantavat