Tuotantotyöntekijöitä syksyksi Kaskipuu Oy:lle Viitasaarelle

10.09.2021

Haemme Kaskipuulle Viitasaarelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ OVI- JA IKKUNATUOTANTOON!

Työtehtävät sisältävät erilaisia tuotannon tehtäviä, sijoittumisessa on pyritty huomioimaan hakijan vahvuudet. Arvostamme toki kokemusta teollisuuden tehtävistä joko maalauksesta, kokoonpanosta, logistiikasta tai koneistuksesta, mutta vaikka et olisi vastaavaa työtä tehnyt aiemmin, laita rohkeasti hakemusta! Työn aloittaneiden ikähaarukka on 17 – 60 vuotta ja tasapuolisesti miehiä ja naisia, hyvin erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla.

Työ alkaa syksyn aikana. Tilauskanta näyttää nyt todella hyvältä. Tarjolla on myös lyhyempiä sijaisuuksia, joten oli tilanteesi mikä tahansa, kannattaa laittaa hakemusta. Sijaisuuksien kautta on mahdollista päästä pidempiinkin työsuhteisiin – moni meidän tekijämme on jo vakituisessa työsuhteessa tehtaalla. Jutellaan haastattelussa tarkemmin siitä, millainen työ sinun elämäntilanteeseesi sopii!

Tehtaalla on osattu hyödyntää työntekijän osaamista ja potentiaalia, vuosittain tekijöistämme on muutama tiiminvetäjienkin sijaisena.

Ovituotannossa työtä tehdään päivätyössä tai kahdessa vuorossa, ikkunatuotannossa kolmessa vuorossa. Palkkaus puusepänteollisuuden tes:n mukainen, ilman alan kokemusta palkkaryhmä 2. Palkkaus kehittyy osaamisen kehittymisen, vastuunottamisen ja monitaitoisuuden mukaan – voit siis itse vaikuttaa palkkatasoosi.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 0404814534 minna.kunnari@sol.fi

Arvot kantavat