Tuotantotyöntekijöitä syksyksi Kaskipuu Oy:lle Viitasaarelle

26.07.2022

Haemme Kaskipuulle Viitasaarelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ IKKUNATUOTANTOON!

Ikkunatuotanto on siirtymässä 3-vuorotuotantoon elokuun aikana ja siihen tarpeeseen etsimme työntekijöitä

Työtehtävät sisältävät erilaisia tuotannon tehtäviä, sijoittumisessa on pyritty huomioimaan hakijan vahvuudet. Arvostamme toki kokemusta teollisuuden tehtävistä joko maalauksesta, kokoonpanosta, logistiikasta tai koneistuksesta, mutta vaikka et olisi vastaavaa työtä tehnyt aiemmin, laita rohkeasti hakemusta! Työn aloittaneiden ikähaarukka on 17 – 60 vuotta ja tasapuolisesti miehiä ja naisia, hyvin erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla.

Tehtävät voivat sisältää

– ikkunoiden tai ovien varustelutehtäviä

– kokoonpanotyötä

– maalaamotyötä

– tuotantokoneiden käyttämistä

Työ alkaa yhdellä työpisteellä ja saat siihen perehdytyksen. Tehtaalla on osattu hyödyntää työntekijän osaamista ja potentiaalia, tehtävä valikoituukin pitkälti osaamisesi ja taustasi mukaan. Vuosittain tekijöistämme on muutama tiiminvetäjienkin sijaisena.

Työ alkaa elokuun alkupuolella opetteluvaiheella tai viimeistään 15.8. jolloin 3-vuorotyö alkaa ja kesto alustavasti marras-joulukuulle

Tarjolla on myös lyhyempiä sijaisuuksia, joten oli tilanteesi mikä tahansa, kannattaa laittaa hakemusta. Sijaisuuksien kautta on mahdollista päästä pidempiinkin työsuhteisiin – todella moni meidän tekijämme on jo vakituisessa työsuhteessa tehtaalla. Jutellaan haastattelussa tarkemmin siitä, millainen työ sinun elämäntilanteeseesi sopii!

Palkkaus puusepänteollisuuden tes:n mukainen, ilman alan kokemusta palkkaryhmä 2. Palkkaus kehittyy osaamisen kehittymisen, vastuunottamisen ja monitaitoisuuden mukaan – voit siis itse vaikuttaa palkkatasoosi.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys ja valmistaa Suomen suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan, ja yritys onkin tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin klo 10-15 Eemeli Saastamoinen p. 0406749590 ja 8.8.2022 alkaen Minna Kunnari p. 0404814534

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Reipasta asennetta työtä kohtaan

– Mahdollisuutta vuorotyöhön

Lisäksi eduksesi on:

– Aiempi kokemus alalta tai tuotantotyöstä

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406749590 Sähköposti: eemeli.saastamoinen@sol.fi Sijainti: Puutie 4, Viitasaari

Arvot kantavat