Tuotantotyöntekijöitä, TKM TTT Finland Oy, Akaa

29.09.2022

Olemme yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo 60 vuoden ajan olemme valmistaneet leikkaavia teriä ja koneenosia vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin sekä kotimaahan, että vientiin ulkomaille. Tarjoamme myös asiakasräätälöityjä huoltopalveluita. Olemme osa saksalaista TKM –konsernia ja meillä työskentelee n. 120 alan ammattilaista.

Haemme nyt TKM TTT Finlandin Akaan yksikköön TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ!

Etsimme työntekijöitä tuotannon työtehtäviin asiakkaallemme TKM TTT:lle Akaaseen. Työssä pääset osallistumaan terien valmistukseen ja käsittelyyn, sekä sen myötä jättämään oman kädenjälkesi kansainväliseen teollisuuteen. Työtä on nyt tarjolla terien oikaisun sekä esikoneistuksen työtehtävissä.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos olet toimeen tarttuva, motivoitunut ja suhtaudut työturvallisuuteen sen vaatimalla vakavuudella. Olet joustava ja positiivinen työntekijä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja haluat oppia paljon uutta kollegoiltasi ja tuoda myös oman panoksesi tiimin ja yrityksen hyväksi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä sekä varmoja työskentelyotteita.

Työpaikan sijainnista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työtä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti arkisin 2-vuorossa ja työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Eduksesi lasketaan soveltuva koulutus tai vastaava työkokemus, mutta työhön perehdytetään kattavasti asiakkaamme toimesta. Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen lisäksi myös mukavan tiimin osaksi jokaista työpäivää.

Tehtäviin valitut henkilöt rekrytoituvat vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteen suoraan TKM TTT Finlandin kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Henkilöstöetuina TKM TTT:llä on käytössä Smartum -edut, kattava työterveyshuolto, edullinen ja maittava lounasmahdollisuus sekä ohjattua taukoliikuntaa.

KIINNOSTUITKO? Mahtavaa! Hae tehtävää 09.10.2022 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan CV:si ja kerro meille hakemuksessasi miksi olisi sopiva tekijä tähän tehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, joten haethan jo tänään.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Sofia Hakamäki, sofia.hakamaki@sol.fi, puh. +358 50 453 3995

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Hyvä fyysinen kunto

– Vuorotyövalmius

Lisäksi eduksesi on:

– suomen kielen taito

– Reipas työote

– Hyvä asenne

– Kärsyvällisyys

Ota yhteyttä:

Sähköposti: sofia.hakamaki@sol.fi Sijainti: Jokiniementie 20, Toijala

Arvot kantavat