Työnjohtaja hirsirakentamiseen

28.06.2022

Haluaisitko päästä työskentelemään vastaavan työnjohtajan tehtäviin Pudasjärvelle hirsirakentamisen pariin? Oletko kiinnostunut toimitilarakentamiseen liittyvistä työmaista? Etsimme nyt työnjohtajaa mielenkiintoiseen projektiin Pudasjärvelle! Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Siklatilat Oy:n palvelukseen Sikla-konserniin.

Vastaavana työnjohtajana vastuullasi on työmaan arjen pyörittäminen. Huolehdit aikataulutuksesta ja kustannusten hallinnasta sekä toimit esimiehenä rakennustyöntekijöille. Odotamme sinulta omatoimista ja jämäkkää otetta työhön. Hallitset työmaan turvallisuuteen, laatuun ja talouteen liittyvät asiat. Teet tiivistä yhteistyötä työpäällikön kanssa, mutta uskallat myös ottaa vetovastuun työmaan kokonaisuudesta.

Kohde starttaa Pudasjärvellä kesän aikana, joten odotamme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään elokuun alussa. Toivomme sinulta kokemusta puurakentamisen parista. Hankimme sinulle asunnon ja korvaamme matkakulut, mikäli tulet töihin kauempaa. Työsuhde on vakituinen.

Miksi juuri Siklalle?

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina ja ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”.

Kysyimme siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: ”Meillä on töissä mukavan rohkea tekemisen meininki.” Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä! Tavoitat minut arkisin klo 9-15 puhelimitse 0406625291 / Jenna Jaurakkajärvi ja sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Arvot kantavat