Vaihetyöntekijä AGCO Power moottorikokoonpano

09.02.2024

Kokoonpanija moottorikokoonpanoon, AGCO Power Oy

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 900.

Etsimme nyt AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevan tehtaan moottorikokoonpanoon vaihetyöntekijöitä

Agco Powerilla pääset tuomaan oman panoksesi maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan moottorien kokoonpanossa. Työtä tehdään vaihetyönä yhdessä tiimin kanssa, käyttäen erilaisia käsityökaluja apuna. Työ on nopeatemposta ja fyysistä työtä modernissa tehdasympäristössä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, paineilmatyökalujen käytöstä, konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet). Arvostamme hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Työ edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, jotta kommunikointi tehdasympäristössä luonnistuu.

Töitä tehdään arkipäivisin vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Aamuvuoro klo 06-14 ja iltavuoro klo 14-22. Töiden alkaessa on kahden viikon perehdytysjakso täysillä tunneilla (40h/vk). Työpäivät kestävät aina 8h, mutta työpäivien määrään viikossa pystyt itse vaikuttamaan, keikkaluontoisesti (0-40h/vk).Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power on yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen 30.06.2024 asti SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Hyvälle tekijälle on mahdollisesti pidempään hommia tarjolla.

Käytössäsi on Agcon työsuhde-etuja mm. lounasetu ja erilaiset liikuntamahdollisuudet muun muassa salibandyn ja jääkiekon parissa. Lisäksi saat käyttöösi SOLin työsuhde-edut. SOL tarjoaa esimerkiksi työntekijöilleen koeajan jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Rebekka Puoliväli p. 040 569 5637 arkisin klo 12-15.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Tervetuloa mukaan aurinkoiseen joukkoomme!

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen

Arvot kantavat