Vakituinen ja kokoaikainen tarjoilija Ravintola Nallikariin

02.05.2023

Etsimme Ravintola Nallikariin kokoaikaista ja vakituista à la carte – tarjoilijaa!

Tule työskentelemään Ravintola Nallikariin, joka on tasokas pohjoismainen ravintola. Meren rannalla sijaitseva ravintola vetää puoleensa asiakkaita ympäri vuoden nauttimaan herkullisia ruokia ja ihastelemaan ainutlaatuisia maisemia. Ravintola on auki lounasajasta myöhäiseen iltaan, maanantaista lauantaihin sekä kesäsunnuntaisin. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat ja à la carte -annokset.

Työ sisältää à la carte tarjoilua ja ravintolan monipuolisia työtehtäviä. Työ voi sisältää aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tule töihin ainutlaatuisten maisemien äärelle meren rannalle! Ravintola Nallikarissa pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta, hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaassa ravintolassa.

Etsimme tarjoilijaa, jolta löytyy aiempaa työkokemusta à la carte – tarjoilusta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoa sekä reipasta asennetta. Tässä tehtävässä tarvitset sekä hygienia- että anniskelupassia.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat