Varastotyöntekijä

29.04.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Riihimäelle

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ on manuaalikeräystä keräilyvaunun kanssa, ja keräiltävät tuotteet ovat pääosin sekatavaraliikkeissä myytäviä varaosia, työkaluja, veneilytarvikkeita sekä muita vapaa-ajantuotteita. Työpaikka on menestyvän konsernin iso varasto. Liikkuminen työpaikalle onnistuu parhaiten omalla autolla.

Et tarvitse aiempaa varastotyökokemusta menestyäksesi tehtävässä, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Kyseessä on kuitenkin monipuolinen varasto, joka tarjoaa kehittymismahdollisuuksia. Siispä katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta työntömastotrukin, korkeakeräilytrukin tai lavansiirtovaunun käytöstä. Tärkein ominaisuus on kuitenkin hyvä motivaatio ja reipas asenne.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja edellytämmekin valmiutta kaksivuorotyöhön aamu- ja iltavuorossa (klo 6-14 ja 14-22). Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka B2: varastotyöntekijä). Lisäksi keräilytyöstä maksetaan suoritelisää tehokkuuden mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla määräaikaisesti ainakin syyskuun loppuun. Hyvin hoidetut työt voivat poikia jatkopestin yrityksessä. Perehdytyksen aloituspäivä on sovittavissa asiakasyrityksen työnjohdon kanssa, joten älä aikaile, vaan hae paikkaa vaikka heti. Täytä hakulomake, joka avautuu tämän työilmoituksen ”Hae tähän työpaikkaan” -painikkeesta.

Arvot kantavat