Varastotyöntekijä

23.09.2021

Etsimme asiakasyritykseemme Vantaalle kokeneita

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Onko varastonhoito ja materiaalivirtojen parissa työskentely mieleesi? Tässä pestissä pääset näkemään ison logistiikkatalon toimintatapoja ja saat arvokasta työkokemusta varaston eri työtehtävistä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työntömastotrukin käytöstä. Myös kokemus korkeakeräilytrukin käytöstä on ehdoton etu.

Työtehtäviin kuuluu varaston yleisimmät työtehtävät, kuten hyllytys, keräily, pakkaus ja lastaaminen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Työajat ovat klo 6-14 ja 14-22. Työympäristönä toimii logistiikkakompleksin iso huoneenlämpöinen varasto, jossa työturvallisuudesta huolehditaan asianmukaisesti.

Toivomme hakijalta:

– Varmaotteisuutta työkoneilla työskenneltäessä

– Kykyä oppia nopeasti uutta

– Aiempaa työkokemusta varastoalalta

– Vuorotyövalmiutta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Kerro meille:

– Trukkikokemuksesi

– Toiveesi työtehtävistä

Palkkaus tehtävässä on AKT:n huolinta-alan varastoreminaalien työehtosopimuksen mukainen, eli vähintään 15,02 e/h. Työsuhde on vähintään 4 kk määräaikainen työ 30-37,5 viikkotunnein. Käytännössä tulet lähtökohtaisesti tekemään täysiä viikkoja ja sopimusta voidaan pidentää hyvien näyttöjen myötä.

Jos olet varmaotteinen logistiikka-alan helmi ja työ huumorintajuisessa työyhteisössä kiinnostaa, jätä hakemuksesi pikimmiten. Täytä linkistä avautuva hakulomake ja liitä CV siihen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arvot kantavat