Varastotyöntekijä kesäksi Kiillolle!

09.02.2024

Etsimme nyt Raision Kiillon toimipisteelle varastotyöntekijää kesäksi!

Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia. Kiilto kehittää, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto työllistää lähes 800 työntekijää yhteensä yhdeksässä eri maassa.

Etsimämme työntekijä on aiemminkin työskennellyt varastotyössä (logistiikka-alan koulutuksen katsomme eduksi). Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta aiempi tukipyörätrukin käyttökokemus katsotaan eduksi.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, hyllytys, pakkaaminen sekä lastaaminen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävässä.

Etsimämme työntekijä omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja on oma-aloitteinen, tarkka ja nopea oppimaan

Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat ainakin kesä loppuun.

Tehtävässä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen, essi.pitkanen@sol.fi

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja SOL tarjoaa työntekijöille 6 kk jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen on jopa 240 €/vuosi.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504752050 Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi Sijainti: Raisio

Arvot kantavat