Varastotyöntekijä yövuoroon, Elintarviketukku Rikainen Oy

05.08.2022

Elintarviketukku Rikainen Oy on tamperelainen täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme alueen asiakkaille, kuten lounaspaikoille, kunnille ja kahviloille, hyvän tuotevalikoiman, nopeat ja luotettavat toimitukset sekä edulliset hinnat. Pitkien perinteiden perheyrityksestämme asiakkaamme saa ystävällistä ja joustavaa palvelua. Vuosien varrella olemme kehittäneet toimintaamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Etsimme Elintarviketukku Rikainen Oy:lle Pirkkalaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ YÖVUOROON!

Työhön kuuluu elintarvikkeiden keräilyä, pakkausta, vastaanottoa sekä varaston inventointia. Työskentely tapahtuu kylmätiloissa, jossa työskentelylämpötila on 4-6 astetta. Viikkotyöaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat noin kello 20.30 – 4.30 väliselle ajalle. Kaksi peräkkäistä viikkovapaapäivää kulkee kiertävästi, sijoittuen viikoittain ajalle pe-la tai la-su.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti ja luonteeltasi olet lojaali, luotettava ja joustava työntekijä. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä onnistumisessa, sillä työ on fyysistä.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta varastotöistä. Katsomme eduksi lavansiirtovaunun ajokokemuksen sekä eri varastonhallintajärjestelmien osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus ja lisät ovat kaupan alan työehtosopimuksen mukaisia. Työkieli on suomi.

KIINNOSTUITKO? Hae työtä klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Pirkkala

Arvot kantavat