Varastotyöntekijä

20.09.2021

KOULUTAMME VANTAALLA

UUSIA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ/TRUKKIOSAAJIA

Etsimme henkilöitä, joilla on kova halu päästä työskentelemään logistiikka-alalle. Alan ammattilainen ei siis tarvitse olla, vaan toivomme sinulta löytyvän vastuullisuutta, reipasta työotetta ja valmiutta tehdä fyysistä työtä. Ajatuksena on kouluttaa tekijöitä varaston työtehtäviin kuten keräilyyn, pakkaamiseen, tavaran purku- ja lastaustehtäviin, sekä trukkityöskentelyyn. Koulutettava aika on normaalia palkallista työaikaa.

Trukit joita työssä yleisimmin käytetään on lavansiirtovaunu, korkeakeräilijätrukki ja työntömastotrukki. Kohdeyritys jossa työskennellään on iso logistiikkatalo, joka mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan monipuolisesti työtehtäviä kunkin hakijan lähtökohdat huomioon ottaen.

Työsuhde on mahdollista solmia osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi. Työpäivät ovat aina kahdeksan tunnin mittaisia, ja työajat sijoittuvat arkisin aamu- ilta- ja yövuoroihin. Työpaikka sijaitsee Vantaan Virkamiehessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kerro meille:

– Lyhyt vapaa kuvaus itsestäsi

– Mikä sinua kiinnostaa logistiikka-alalla työskentelyssä

– Kuinka paljon haluat tehdä töitä viikossa ja milloin olet käytettävissä

Lähtöpalkka vähintään 11,97€ /h, palkan maksamme Kaupan TESin mukaan. Lisäksi tarjoamme Smartum- liikuntaedun ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arvot kantavat