Varastotyöntekijä

05.01.2022

Etsimme asiakasyritykseemme Vantaalle kokenutta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluu varaston yleisimmät työtehtävät, kuten hyllytys, keräily, pakkaus ja lastaaminen. Trukeilla suoritettavia askareita tehdään etupäässä työntömastotrukilla sekä korkeakeräilytrukilla. Tässä työssä pääset näkemään ison logistiikkatalon toimintatapoja ja saat arvokasta työkokemusta varaston eri työtehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Työajat ovat klo 6 – 14 ja 14 – 22. Työympäristönä toimii lentokentän läheisyydessä (Viinikkalassa) sijaitsevan logistiikkakompleksin iso huoneenlämpöinen varasto. Varastoitavat tuotteet ovat erikokoisia pakattuja teknologiakomponentteja.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo kokemusta varastotyöstä, ennen kaikkea työntömastotrukilla ajamisesta ja korkeakeräilystä.

Toivomme hakijalta:

– Varmaotteisuutta työkoneilla työskenneltäessä

– Aiempaa työkokemusta varastoalalta

– Vuorotyövalmiutta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Palkkaus maksetaan AKT:n huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Kokemusvuodet huomioidaan, eli palkka on vähintään 15,02 e/h + lisät. Työsuhde on vähintään 4 kk määräaikainen 30 – 37,5 viikkotunnein. Käytännössä tulet lähtökohtaisesti tekemään täysiä viikkoja ja sopimusta voidaan pidentää hyvien näyttöjen myötä.

Jos olet varmaotteinen logistiikka-alan helmi ja työ mukavassa työyhteisössä kiinnostaa, hae paikkaa. Täytä linkistä avautuva hakulomake ja liitä mukaan ajantasainen CV:si. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Arvot kantavat