Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

16.03.2023

Haemme asiakkaallemme Keravan alueelle

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme ensisijaisesti osa-aikaisia työntekijöitä keräys ja pakkaustehtäviin. Työtehtävät ovat pääsi asiassa kävellen tehtävää keräystä ja tuotteiden uudelleen pakkausta sekä verkkokauppa tilausten käsittelyä.

Kyseessä on vuorotyö ja voit tehdä työvuoroja aamu- väli-, ilta- tai yövuorossa. Työvuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin. Kerrothan missä vuoroissa voisit työskennellä ja suurin piirtein monta vuoroa viikossa tahtoisit. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Aiempi kokemus varastotehtävistä on sinulle etu, mutta asiakkaalla on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten logistiikkakokemus ei ole välttämätön. Tarvittaessa on myös mahdollista saada lisäkoulutusta toisiin tehtäviin. Lisäksi toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista otetta sekä riittävää fyysistä kuntoa varastotyöhön.

Palkkaus: Kaupan TES, varasto + kannustepalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan, yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut työntekijöillä 200–700 € kannustepalkkio/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle).

Jätä hakemuksesi järjestelmäämme pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa-aikainen
Tarjoamme

– Smartum-liikuntaetu

– Työterveyshuolto

Ota yhteyttä:

Sähköposti: william.knoblock@sol.fi Sijainti: Vanha Talvitie 19 A

Arvot kantavat