Varastotyöntekijöitä Petikkoon

06.01.2022

Etsimme kolmea varastotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Vantaan Petikkoon

Työt alkavat alkuvuodesta tammi-helmikuun aikana, ja määräaikaisuudet tehdään aluksi toukokuun 2022 loppuun saakka. Tehtävässä on mahdollisuus jatkaa kesän yli ja jopa vakinaistua asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään arkisin ma-pe aina kahdeksan tunnin vuoroissa, mutta työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Työpaikalla on siis liukuvatyöaika ja pystyt itse määrittämään aikataulusi, kunhan ne vain sijoittuvat arkisin 6-18 väliselle ajalle.

Työpaikka sijaitsee Vantaan Petikossa, Tiilitiellä.

Työ pitää sisällään yleisiä varaston tehtäviä kuten tuotteiden keräilyä tablettia apuna käyttäen, pakkaamista, lavoittamista, hyllyttämistä ja yleistä järjestyksen ylläpitämistä. Käsiteltävien tuotteiden kirjo on laaja, joten esimerkiksi keräilyn ja pakkaamisen suhteen eri tuotteiden välillä voi olla paljonkin eroja ja näin ollen työtehtävät ovat heti paljon monipuolisempia.

Ymmärräs alaa kohtaan tai aiempi työkokemus katsotaan luonnollisesti eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus tehtäviä kohtaan ja työpelkäämätön asenne ratkaisee tässä tehtävässä menestymisen. Lisäksi toivomme hakijalta riittävän hyvää fyysistä kuntoa työn ollessa ajoittain kuormittavaa, sekä suomen kielen taitoa.

Palkka maksetaan Kaupan TESin mukaisesti. Palkan lisäksi henkilöstöetuina ovat smartum- liikuntaetu, lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä kohdeyrityksessä on kuntosalin vapaa käyttö.

Arvot kantavat