Varhaisjakelija Kemin pyöräpiirille

10.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaleva Medialle Kemiin

REIPPAITA VARHAISJAKELIJOITA PYÖRÄPIIRILLE

Oletko etsimämme yönritari, joka haluaa työskennellä yöaikaan ja pitää päivät vapaana? Tässä työssä pääset nauttimaan pyöräilystä rauhalliseen yöaikaan ja kasvattamaan kuntoasi porrastreenissä. Tehtäviisi varhaisjakelijana kuuluu kirjeiden, lehtien ja mainosten jakaminen omalla pyörälläsi. Polkupyörääsi tarvitset tarakan, johon kiinnität työnantajan pyörälaukut.

Tähän työhön et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas ja innostunut asenteesi riittää! Mikäli kokemusta sinulla jo on, huomioimme tämän palkassa. Työsuhteessa noudatetaan Media- ja teollisuusliiton Jakajia koskevaa työehtosopimusta, jonka aloituspalkka on 9,42 €/h +lisät ja kappalekorvaukset. Tässä työssä ahkeruudesta palkitaan!

Työtä tehdään noin klo 01.30 – 05.30. Työaikamuoto on 6+1. Töitä on tarjolla vaikka heti ja niin pitkäksi aikaa kuin työt kiinnostaa.

Tämän työn hyvät puolet ovat:

– itsenäinen työ

– liikunta samaan aikaan

– kunto kasvaa

– päivisin aikaa muulle

– et joudu olemaan ruuhka-aikaan työvuorossa

This job is also available in english!

Jätä hakemus pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli sinulla on kysyttää, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja saat arkisin sähköpostilla osoitteesta: terhi.kahila(at)sol.fi.

Arvot kantavat