Vastaava työnjohtaja

08.06.2022

Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ammattilaista työnjohtotehtäviin pk-seudulle.

Vastaavana työnjohtajana järjestät edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa.

Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle.

Vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten kanssa sekä osallistuminen jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on rakennusalan koulutustausta (AMK/DI) ja kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme valmentavaa otetta työnjohtajien kanssa sekä halua jatkuvaan kehittymiseen.

Työmailla arvostamme erityisesti:

– hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– oma-aloitteisuutta

– organisointikykyä

– sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisätietoja antaa Palvelupäällikö Jan Lehtonen 040 195 3684 tai jan.lehtonen@sol.fi

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä jos kiinnostaa kuulla lisää tai lähetä hakemuksesi. Emme lähetä tietojasi eteenpäin ennen kuin olemme keskustelleen tästä kanssasi!

Huomioithan että aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana, joten haastattelupyynnöt voi tulla nopeastikin.

Arvot kantavat