Vastapainotrukinkuljettaja

12.05.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle

VASTAPAINOTRUKINKULJETTAJIA

Työ on ulkovarastossa tehtävää keräilyä vastapainotrukkia käyttäen. Keräily tehdään PDA-keräilypäätteen, eli kämmentietokoneen avulla. Keräiltävät tuotteet ovat monenlaisia rakennusmateriaaleja (pitkää ja lyhyttä puutavaraa sekä eristyspaaleja, metalliputkia, harkkoja yms.). Työ on etupäässä itsenäistä ulkotyötä vastapainotrukin (Linde) ohjaimissa, mutta tukenasi on samalla mukava ja auttavainen työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Sinut perehdytetään työhön kattavasti kahden viikon ajan. Työpaikka on laaja rakennusmateriaalien noutopiha, johon kuuluu useita keruualueita, halleja ja kuorma-autojen lastausalue.

Painotamme haussa aiempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä. Lisäksi eduksi katsotaan muu varasto- tai rakennusalan kokemus ja tietämys/kiinnostus rakennusmateriaaleja kohtaan. Toivomme sinulta reipasta asennetta työskennellä vaihtelevissa sääolosuhteissa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä varmaotteisuutta. Lisäksi edellytämme vuorotyövalmiutta.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamuisin ja iltaisin. Ylitöitä on tarjolla tilanteen mukaan halukkaille. Työvuorot ovat klo 6-14 ja klo 14-22. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (palkkaryhmä B2: varastotyöntekijä). Työsuhde on määräaikainen lokakuun loppuun, jonka jatkeeksi jatkosopimus tai työsuhteen vakinaistaminen on mahdollinen.

Oletko sinä etsimämme ulkovarastotyöntekijä? Hae paikkaa vaikka heti työilmoituksen linkistä avautuvalla lomakkeella. Pistä lomakkeeseen liitteeksi ajan tasalla oleva CV:si. Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan.

Arvot kantavat