Vuorovastaava

03.05.2022

Etsimme nyt Vantaan Tikkurilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Neste K Kehä 3:lle vuorovastaavaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Vuorovastaava tulet toimimaan n. 20 hengen tiimin esihenkilönä ja myymäläpäällikön apuna, samalla itsekin osallistuen normaaliin ravintola- ja liikenneasematyöskentelyyn. Etsimämme liikenneaseman vastaava omaa aikaisempaa työkokemusta liikenneasemalta tai ravintola-alalta sekä esihenkilötehtävistä. Hän uskaltaa ottaa vastuuta, hallitsee kokonaisuuksia, osaa organisoida ja tekee työnsä aina 100 prosenttisesti sekä tehokkaasti. Hän kannustaa, ohjaa ja motivoi muita sekä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja myynnin merkityksen.

Vuorovastaava vastaat työvuorosi aikana vuoron toimivuudesta ja tehokkuudesta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut suorittavaan työhön ja ohjaat työtä omalla esimerkilläsi.

Tärkeintä on motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Voit olla jo kokenut esihenkilö tai urasi alussa oleva tulevaisuuden suunnannäyttäjä, asenne ratkaisee!

Työ on monipuolista ja siinä yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Työpaikka on auki vuoden jokaisena päivänä, arkisin klo 06-22 ja viikonloppuisin 08-22, joten toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, mutta pääset itse vastaavana vaikuttamaan niihin.

Toivomme hakijoilta aiempaa esihenkilökokemusta joko ravintolan tai kaupan alalta sekä erityisesti aktiivista otetta myynnin ja toiminnan kehittämiseksi, sillä pääset itse mukaan suunnitteluun ja näkemään oman työsi tulokset.

Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi tai valmius suorittaa se. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön töihin kulkemisen kannalta.

Painotamme henkilövalinnassa ennen kaikkea intoa sekä halua oppia ja tehdä hyvin monipuolista ja monen osa-alueen hallintaa edellyttävää työtä. Työssä eduksesi on tietotekninen osaaminen ja sosiaalisenmedian käyttötaidot sekä vähintään kohtuullinen englannin kielitaito.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi palkkatoiveen kera sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi tai julia.niemela@nordic.fi

Arvot kantavat