Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

09.05.2022

Oletko CE-kortilla varustettu innokas ja asiakaspalveluhenkinen kuljetusalan ammattilainen? Haluaisitko mielenkiintoisen kesätyön?

Etsimme asiakasyrityksellemme kesäksi YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJIA!

Työ on sopiva sekoitus ajamista, asiakaspalvelua ja itsenäistä työskentelyä. Työtehtäviisi kuuluvat sekä runkoliikennekuljetukset että rahdin ja postin kuljettaminen asiakkaille Pohjois-Suomen alueella. Ajoreitit vaihtelevat työpäivän mukaan. Työt alkavat toukokuun puolivälissä tai viimeistään kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle saakka. Työ on kokoaikatyötä 80 h / 2vko. Työvuorot painottuvat aamuvuoroihin ja pääsetkin aina yöksi kotiin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan kesätyön tiiviissä porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki! Pääset ajamaan uudella ja turvallisella kalustolla. Työsi tueksi saat modernit digitaaliset työvälineet. Palkkaus on AKT:n työehtosopimuksen mukainen.

Tässä työssä menestyt, jos omaat iloisen asiakaspalveluasenteen sekä hyvän ajovarmuuden. Odotamme sinulta CE-ajokorttia, työturvakorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia ja ADR- ajolupaa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta ja trukilla ajamisesta.

Kiinnostuitko? Hae nyt, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana? Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta henna.koski@sol.fi tai puhelimitse +358 40 6146760.

Arvot kantavat