Amerikan autoja, vanhoja kahvikuppeja ja postinjakelua maaseudulle

Palveluosaajamme Nora on perheenäiti Pirkanmaalta. Hän on hiljattain palannut takaisin työelämään äitiysvapaalta ja työt järjestyivät SOL Henkilöstöpalveluiden kautta logistiikan alalta. Nora on toiminut aiemmin 10 vuotta erilaisissa kuljetusalan tehtävissä ja ajanut mm. ajoneuvoyhdistelmää, joten työtehtäviin kuuluu nyt postinjakelua autolla maaseudulle.

– Jäin 2015 syksyllä työttömäksi, jolloin hain ensimmäistä kertaa SOLin kautta töihin, ja pääsin heti Postille. Henkilöstönvuokraus on nopea keino päästä töihin ja vaihtuvuutta riittää, jos ei ole pitkäaikainen keikka. Lopun viimein on kuitenkin sama kuka palkan maksaa, kunhan on töitä, Nora ajattelee.

Nora harrastaa koiran kanssa lenkkeilyä, Amerikan autoja ja vanhojen kahvikuppien keräilyä. Hän asuu 1920-luvun vanhassa omakotitalossa, jossa näperreltävää ja puuhaa riittää.

Postinjakelijan työpäiviin kuuluu aina silloin tällöin mukavia yllätyksiä.

– Eräässä pankissa oli tarjolla päivällä joulupuuroa ja valittelin, etten kerkiä päivällä sinne tulemaan, kun on töitä. Ihanat pankkitädit olivat säästäneet minulle lautasellisen puuroa yllätyksenä, kun iltapäivällä kävin posteja hakemassa. Lämmitti kyllä mukavasti kylmänä päivänä ja tuli hyvä mieli, Nora muistelee.