Vastuullisuus

Vastuullisuus on SOLin dna:ssa. Haluamme mahdollistaa työssä oppimisen, uralla etenemisen ja sopeuttamisen suomalaiseen yhteiskuntaan. Sosiaalinen vastuullisuus on tärkeä osa arjen vastuullisuutta. Voit luottaa, että täytämme yhteiskunnalliset velvoitteemme, asiakkaalle antamamme lupaukset ja työnantajavelvoitteemme. Teemme parhaamme luonnon monimuotoisuuden säilymiseksi ja paremman tulevaisuuden eteen. Tehdään yhdessä hyvää!

Me panostamme

Lupauksemme mukaisesti SOL on hiilineutraali yritys v. 2035 mennessä.

SOL on liittynyt Kauppakamarin ilmastositoumus -ohjelmaan vuoden 2021 aikana. Kaikki SOLin yhtiöt ovat tehneet yhtiökohtaiset suunnitelmat hiilineutraaliuden saavuttamiseksi vuoteen 2035 mennessä.

SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut ovat osaltaan sitoutuneet konsernin ympäristötavoitteisiin olla hiilineutraali yritys vuonna 2035. Olemme siirtyneet käyttämään kaikissa toimistoissamme100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköenergiaa ja ajoneuvokannassamme pelkästään Euro 6 -päästöluokan autoja. Liikkumistarpeessa hyödynnämme etätyön tarjoamat mahdollisuudet ja kannustamme henkilöstöämme liikkumaan työmatkat pyörällä, kävellen tai joukkoliikenteellä.