Henkilöstövuokrausta rakennusalan eri projekteihin

Rakennusalan toimialaosaamisen ja pitkän kokemuksemme avulla henkilöstönvuokraus rakentamisen eri vaiheisiin on helppoa ja vaivatonta. Me tunnemme työmaasi arjen ja pidämme huolta työturvallisuudesta. Tutustumme työmaihin ilmaisilla koevuoroilla.

Kauttamme saatte joustavasti ja nopeasti rakennusalan eri osaajia. Asiakkainamme on rakennusyhtiöitä uudis-, korjaus- ja infra-rakentamisen alueilta.

Meiltä löytyy laaja kirjo rakennustyöntekijöiden lisäksi toimihenkilöitä. Palveluosaajamme työskentelevät sekä kokoaikaisesti että keikkaluontoisesti oman elämäntilanteensa mukaan.

Henkilöstövuokrauksen toimitusvarmuus rakennuksille

Toimialaosaamisemme kautta henkilöstövuokrauksen poolimme rakentuu rakennusalansa eri osaajista. Tunnistamme rakennusalan osaajan vahvuudet koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Modernin rekrytointijärjestelmämme ansiosta pystymme löytämään ja tuottamaan palvelua nopeasti muuttuviin tilanteisiin eri toimialoille. Rakennusalan osaajat perehdytetään aina yhdessä sovitulla tavalla. Kauttamme onnistuu myös rakennusalan erilaiset koulutukset, jotta tarvittava ammattitaito ja osaaminen ovat aina ajanmukaista. Pidämme tarkkaa huolta tilaajavastuun mukaisista velvoitteista. Tarkistamme pätevyyskuvaukset ja voimassaolot jokaisen työntekijän kohdalta. Toimintavarmuuden toteutumista seuraamme kuukausittain.

Työturvallisuus rakennuksilla

Turvallisuusajattelumme perustuu OHSAS 18001 turvallisuusspesifikaatioon mukaiseen johtamis- ja ohjausjärjestelmään. Rakennuksilla työturvallisuuteen kiinnitämme erityistä huomiota ja sallimme vain 0-tapaturmaa. Teemme rakennustyömaa kohtaiset riskikartoitukset ja otamme nämä huomioon perehdytyksessä.

Sähköisen turvallisuustyökalun teemme turvattomuushavaintoja ja raportoimme vaaratilanteet ja tapaturmat asiakaskohtaisesti.  Sähköinen työturvallisuussovellus on käytössä kaikilla rakennuksella työskentelevillä henkilöstövuokrauksen palveluosaajilla. Tehtyjen havaintojen avulla voimme yhdessä kehittää rakennustyömaan työturvallisuutta.

Tilanteet hallintaan yllättävissäkin tilanteissa

Vahva toimialaosaamisemme perustuu toimihenkilöihin, joilla on rakennusalan kokemusta. He vastaavat asiakasyhteistyöstä ja henkilöstön rekrytoinnista. Rakennusprojektien aikana varmistamme osaamisen oikea-aikaisuuden ja työvoimaresurssien oikean määrän. Reagoimme nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja takaamme auttavia lisäkäsiä nopeasti ja joustavasti. Takaamme, että aikataulut pitävät. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee 24/7 muuttuvissa ja nopeissa tilanteissa.

Ylpeys SOLista

Kirvesmies Vihattula ja ja rakennusmies Kuusela kertovat työstään SOLilla. Työllistyminen SOLin kautta on taattua ja mahdollisuus työskennellä erilaisislla työmailla lisää kokemusta. Työtehtävät vaihtelevat, yksikään päivä ei ole samanlainen ja miesten ammattillinen kehittyminen on taattua.