Henkilöstövuokrausta rakennusalan eri projekteihin

Rakennusalan toimialaosaamisen ja pitkän kokemuksemme avulla henkilöstönvuokraus rakentamisen eri vaiheisiin on helppoa ja vaivatonta. Me tunnemme työmaasi arjen ja pidämme huolta työturvallisuudesta.

Toimintaamme ohjaa aito palveluhalu toimittaa rakennusalan eri ammattilaisia juuri teidän tarpeidenne mukaisesti. Asiakkainamme on rakennusyhtiöitä uudis-, korjaus- ja infra-rakentamisen alueilta.

Autamme asiakkaitamme löytämään rakennusalan ammattilaiset aina alan aloittelevista ammattilaista kokeneisiin konkareihin asti.  Ammattilaisemme työskentelevät sekä kokoaikaisesti että keikkaluontoisesti oman elämäntilanteensa mukaan. Yhdistämme myös osa-aikaiset työvoimatarpeet kokoaikatyöksi​ sekä sesonkitarpeet ympärivuotiseksi työksi.

Olemme luotettava kumppani ja panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja niiden kehittämiseen.

Henkilöstövuokrauksen toimitusvarmuus rakennuksille

Tarjoamme yksittäisiä rakennusalan osaajia pooleistamme ja kumppanuutemme voi syventyä strategiselle tasolle, jolloin tarjoamme kaikki henkilöstöhallinnon palvelut.

Tunnistamme rakennusalan ammattilaisten vahvuudet koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Modernin rekrytointijärjestelmämme ansiosta pyrimme löytämään ja tuottamaan palvelua joustavasti muuttuviin tilanteisiin eri toimialoille. Tarkistamme pätevyyskuvaukset ja voimassaolot jokaisen työntekijän kohdalta. Toimintavarmuuden toteutumista seuraamme kuukausittain. Rakennusalan ammattilaiset perehdytetään aina yhdessä sovitulla tavalla. Autamme asiakastamme täyttämään tilaajavastuun mukaiset velvoitteet.

Toimihenkilöiden suokrarekrytointipalvelut

Ymmärrämme rakennusalan liiketoimintaa ja omaamme vakuuttavan kokemuksen rakentamisesta.

Tarjoamme laadukkaat suorarekrytointipalvelut ja soveltuvuusarviot helposti ja ammattitaidolla. Maksatte vain onnistunieista rekrytoinneista ja annamme takuun rekrytoimillemme rakennusalan ammattilaisille

Kysy rohkeasti lisää rakennusalan asiantuntijoiltamme:

Ilkka Kuusisto
puh. 040 503 2386
ilkka.kuusisto@sol.fi

Työturvallisuus rakennuksilla

Turvallisuusajattelumme perustuu OHSAS 18001 turvallisuusspesifikaatioon mukaiseen johtamis- ja ohjausjärjestelmään. Rakennustyömailla kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen. Teemme rakennustyömaa kohtaiset riskikartoitukset ja otamme nämä huomioon perehdytyksessä.

Rakennusalan ammattilaisillamme on valmiiksi turvalliset ja laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet sekä tehtävänmukaiset käsityökalut. Helpotamme työmaan arkea ja investointitarpeita varustamalla ammattilaisemme myös akkutyökaluin.

Sähköisen turvallisuustyökalun avulla teemme turvattomuushavaintoja ja raportoimme vaaratilanteet ja tapaturmat asiakaskohtaisesti. Sähköinen työturvallisuussovellus on käytössä kaikilla rakennuksella työskentelevillä henkilöstövuokrauksen ammattilaisilla. Tehtyjen havaintojen avulla voimme yhdessä kehittää rakennustyömaan työturvallisuutta.

Tilanteet hallintaan yllättävissäkin tilanteissa

Vahva rakentamisenosaamisemme perustuu toimihenkilöihimme, joilla on taustalla vankkaa rakennusalan koulutusta ja kokemusta. Rakennusprojektien aikana varmistamme oikeat tekijät oikeaan aikaan.

Toimintaamme rakennusalan ymmärrys ja aito palveluhalukkuus sekä halu toimittaa rakennusalan eri ammattilaisia juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Reagointinopeutemme muuttuvissa tilanteissa on toimivaa ja joustavaa. Tarvittaessa asiakaspalvelukeskuksemme palvelee 24/7 muuttuvissa tilanteissa.