Muut toimialat

Jos tarvitset osaajia julkiselle sektorille, ravintolaan, toimistoon, erikoiskaupan tai hallinnon alalle, olemme sinua varten!

Henkilöstövuokraus on joustava ja turvallinen tapa hakea ammattitaitoista lisä- tai sijaistyövoimaa muuttuviin markkinatilanteisiin ja sesonkeihin.

Hymystä sen tunnistaa!

Meille on löytynyt hyviä tekijöitä

Kruunu Herkun palveluksessa on kuusikymmentä henkilöä, joiden lisäksi sesonkityövoimaa työskentelee keittiössä noin parikymmentä henkeä. Henkilökunnasta vuokratyöntekijöiden osuus on noin kaksi kolmasosaa.

Meillä vuokratyöntekijät ovat aivan samassa asemassa kuin omat työntekijämme. He tekevät täydet työtunnit, eli he eivät ole osa-aikaisia työntekijöitä, Kruunu Herkun toimitusjohtaja Timo Marttinen

Marttisen mukaan uusien työntekijöiden löytäminen on haaste.

– Meidän yhteistyökumppanimme ovat onnistuneet siinä kuitenkin hyvin. Juvan ympäristökunnista on löytynyt työntekijöitä, jotka sopivat meille ja jotka haluavat tulla meille töihin.

SOLin toiminta on avointa, rehellistä ja välitöntä, Timo Marttinen

SOLilaisia kruunuherkussa
Vasemmalta keittiötyöntekijät Joona Pehkonen, Kirsi Roikonen, Esa Kääriäinen, palvelupäällikkö Minna Kunnari ja keittiötyöntekijät Arja Melto, Bahrain Khdir Sarkawt, Say Rey Khu Hteh ja Nguyen Hoai Duc.

SOLilaisia Kruunu Herkussa.

SOL on löytänyt juuri sopia työntekijöitä. Kruunu Herkulle. Olemme vuosien aikana SOLin kanssa tutustuneet toisiimme ja nyt he tietävät minkälaisia ihmisiä me tarvitsemme. Näenkin yhteistyön tulevaisuuden varsin valoisana, Marttinen sanoo.
SOLin toimintamalli on osoittautunut hänen mielestään hyväksi.